Blog
Neden Zincir Eğitim Kurumlarını Seçmelisiniz

Eğitimde sağlıklı sonuçlar alabilmek gerek kurumsal ilkleri, gerekse eğitimci nitelikleri bakımından yüksek değerlere sahip kurumlarda eğitim almak gereklidir. Zira Şartlar ne kadar yüksek kalitede sunulursa eğitimin niteliği de bu ölçekte yükselmektedir. Çok iyi bir eğitimci doğru kurumda görevli değilse, eğitim nitelikleri azalabileceği gibi, kurumların vizyonlarına uygun olmayan eğitimcilerle çalışmaları durumunda da ortaya verimsiz ve kalitesiz bir eğitim çıkacaktır. İşte zincir eğitim kurumları bu anlamda öncelikli tercih olması gereken kurumlardır. Zira bu kurumlar oldukça güçlü bir altyapı üzerine kurulu gelişmiş bir işletmecilik sistematiğiyle çalışır ve dinamik yapıları sebeiyle devamlı güncellenip, güçlenen bir yapıya sahiptirler.

Bir işletmenin güçlenmesi, sadece sermaye yapısındaki artışla olmayacak, ne kadar güçlü sermayeye sahip olunursa olunsun eğitim işletmeciliği bakımından yeterli bilgi ve deneyime sahip olmayan ve gelişmek için herhangi bir çaba sarf etmeyen kurumların ayakta kalması söz konusu olmayacaktır. Zira bu kurumlar kalitesiz ve verimsiz eğitim vermeye devam edecekler, sonuç olarak işletme ve marka imajları çökecektir. Elbette her işletme böyledir denemez, ancak işletmelerin gücünü yönetim ilkelerinden aldıkları da bir gerçektir. Uzun yıllar ar-ge yapıp, sahip oldukları sektör tecrübesini sistemlerine özenle entegre etmiş bir özel öğretim kurumu ile, herhangi bir kurumun denk olmasından bahsetmek doğru olmayacaktır. Zincir kuruluşlar, her sektörde olduğu gibi, eğitimde de oldukça güçlü niteliklere sahiptir. Özellikle son yıllarda artan franchise eğitim kurumları sayesinde, kaliteli okulların deneyimlerini çok sayıda girişimciyle paylaşarak yurt çapına yaydıkları görülmektedir.

Franchise bayilik modeli ile şubeleşen eğitim kurumları, şubelerine isim hakkı verir ve sistemlerini birebir işleyecek biçimde bu müesseselere kurarlar. Kurulum sonrasında da, kurumun doğru işleyebilmesi için gerekli destek ve rehberlik hizmetlerini sunarlar. Sonuç olarak, isim hakkını kullandıkları eğitim kurumunun marka imajından ve sektör hakimiyetinden faydalanan franchise bayi; yani şube, hızlı bir şekilde sektörde öne çıkar ve hiçbir marka tutundurma ve pazarlama çalışması yapmaya gerek olmadan ismini duyurabilir. Elbette isim hakkı veren kuruluşun sistematik destekleri de, franchise bayinin kusursuz çalışması için gerekli şartların sağlanmasında rol oynamaktadır.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • [email protected]
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54