Blog
İngilizce Kursu

Son yıllarda çeviri teknolojileri sayesinde çevremizdeki İngilizce etkinliğinden eskisi kadar haberdar olmasak da, İngilizce bilmeyenlerin, çeviri olmayan yerlerde büyük bir çaresizlik içerisinde hareketsiz kaldıkları da gerçektir. Elinde bir kağıt parçası ile kapı kapı dolaşanların trajikomik çaresizliği kader mi? Elbette değil. Dil öğrenmek bir yetenek değildir. Eğer kendi dilinizi öğrenebildiyseniz, gayet tabiidir ki, bir başka dili de öğrenebilirsiniz. Espirili bir yaklaşımla tanımlayacak olursak, eğer Türkçe konuşabiliyorsanız, konuşabiliyorsunuz demektir, bir başka dili konuşmak için fizyolojik ve mental sistemleriniz aktif olduğu için, bunu başarabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken öğrenmeye başlamak için bir adım atmaktır. Örneğin bir İngilizce kursu bularak kaydolmakla ilk adımı atabilirsiniz.

İnsanlar yabancı dil öğrenirken neden zorlanır sorusunun cevabı aslında diğer makalelerimizde yaptığımız bir açıklamadır. Kısaca değinecek olursak, mevcut bilgilerin, yeni öğrenilecek olanları engellemesi durumu, davranış bilimlerinin en çok üzerinde durduğu konulardan birisidir ve buna ket vurma denmektedir. Elbette bunun yanında motivasyon ve özgüven eksikliği de yabancı dil öğrenirken kişinin edinim kabiliyetlerini kısıtlayan faktörlerdir. Ket vurma konusu hakkında eğitim teknikleri geliştirilmiş olsa da, motivasyon ve özgüven konuları kişinin bireysel olarak üstesinden gelmesi gereken konulardır. Ve hiçbir İngilizce kursu bu konuda bir şey yapamaz.  Öncelikle öğrenen diğerlerine bakarak fikir edinebilir, onlar yapabildiğine göre, sizin de başarabileceği konusunda kendinizi ikna etmeniz konusunda kendinizi ikna edebilirsiniz. Ve bu konuda bize güvenebilirsiniz, herkes İngilizce öğrenebilir.

İngilizce kursu diyince akla gelen birkaç merkezden olan Englishpark her seviyede, her yaştan öğrenciye eğitim vermektedir. İster mesleki yeterlilik, ister akademik veya kişisel gelişim için olsun, kurumumuzdan en verimli eğitimi alabilir, kişiliğinize fark katabilir ve pek çok alanda öne çıkabilirsiniz. Unutmayın ki yabancı dil bilmek, hem mesleki, hem de sosyal yetilerinize katkı sağlayan önemli bir etkendir.

İngilizce kursu seçerken birkaç unsuru göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Öncelikle, kurumun geçmişini araştırmalı, bununla birlikte referanslarını incelemelisiniz. Günümüzde kurumlar hakkında bilgi toplamak çok kolaydır. İnternette yapacağınız basit bir arama bile size kurum hakkında ciddi bilgiler sağlayacaktır.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • [email protected]
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54