Blog
Yabancı Dil Okulu Franchise Fırsatları

Senelerce eğitim görüp, gönül verdiğiniz meslek olan İngilizce öğretmeni oldunuz. Ve şimdi kendi eğitim kurumunuzu açmak istiyorsunuz. Pekiyi bu kolay bir iş mi? Mesela Kanuni yükümlülükleri biliyor musunuz? Kurum nasıl açılır? Nerelerden izin alınır? Standartlar nelerdir? Daha da ötesi iyi bir eğitim kurumunun organizasyonu ve işletmesi nasıl olmalıdır? Bütün bunlar fakültelerde öğretilmez ve işletmecilik hafızası gerektirir. Bunları hazır biçimde edinmek ve işinizi en iyi şekilde işletmek için sizin için oluşturulmuş kaynaklardan beslenmek için en doğru seçim kuşkusuz kaliteli bir eğitim kurumundan alacağınız Franchise olacaktır.

Franchise, marka hakkı kullanımı anlamına gelmektedir. Fakat, elbette sadece tabelayı kullanma hakkını sağlamaz. İsmini kullandığınız kurumun tüm sistemini de kullanırsınız. Böylece senelerce sürecek bir işletmecilik deneyimine ilke elden  sahip olur ve avantajlarını en iyi biçimde kullanma imkanı yakalarsınız. Franchise bayiler, marka sahibi tarafından pek çok avantajla donatılırlar. Kuşkusuz marka sahibi de isminin zarar görmesini istemeyecek ve bayinin en yüksek standartlarla hizmet vermesini sağlamak için çalışacaktır. Bu kapsamda bayilere hemen her alanda hizmet verilir. Bayiye anahtar teslimi hizmeti belli bir fiyatla sunan marka sahipleri olduğu gibi, tüm prosedürü detaylı biçimde tarif edip, şartları kendinin sağlamasını isteyen marka sahipleri de bulunmaktadır. Franchise yapan marka sahipleri, bayilerini düzenli olarak denetler ve şartlara uygun hale gelmeleri için rehberlik yaparlar. Bu da sistemin mükemmelleşmesi için faydalı ve gerekli bir süreçtir.

Englishpark Franchise bayilik vermekte olan bir özel öğretim kurumudur. Bayilerimize Kuruluş ve işleyişle ilgili kapsamlı enstrümanlar sunmanın yanı sıra, düzenli rehberlik etmekte ve reklam ağımızdan devamlı istifade etmelerini sağlamaktayız. Tabii işletmeye sunacağımız ciddi marka avantajı da sahip olunacak en önemli fayda olacaktır. Firmamızın uzun yıllardır sektördeki deneyimi ve marka imajı sayesinde çok hızlı bir yükseliş sağlayabilir, iyi niyetle sunmak istediğiniz bilgi birikiminizi en iyi enstrümanlarla donatmış olursunuz. Şu bir gerçektir ki, kendi isminizle de bir eğitim kurumu açabilirsiniz. Ancak bu şekilde, franchise ile ayn, hatta daha fazla maliyetlere katlanırken, aynı oranda fayda sağlamaya başlamanız yıllarınızı alabilir. Bu sebeple bizimle hemen iletişime geçip, bayilerimiz arasında yerinizi alabilirsiniz.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • [email protected]
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54