Blog
Düzce English Park İngilizce Kursu, Bayilik, Franchising Başvurusu

DÜZCE İNGİLİZCE KURSU BAYİLİK FRANCHISING KOŞULLARI

English Park Dil Okulları olarak franchise sisteminin düzgün işlemesi, eğitim alacak öğrenci adaylarımızın markamızdan beklentilerinin tam olarak karşılanması için başvuruları dikkatlice incelemekte ve bir dil kursu franchise sisteminin temel taşları olan tüm verileri adaylarımızdan istemekteyiz. Sizde franchise olarak bir dil okulu açmak markamızı şehrinize getirmek istiyorsanız eğer aşağı da yer alan ön koşullarımızı yerine getirmeniz gerekmektedir. 

Franchise sistemimiz hakkında detaylı bilgi için bizlere [email protected] mail adresimizden ve 0212 552 20 54 nolu iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

1 -) Franchise olarak markamızın alınacağı ilçe de bir başka English Park şubesinin bulunmaması,

2 -) Şubemizin açılması düşünülen binanın Milli Eğitim Bakanlığı'nca ön görülen kurum açma kriterleri yerine getiriyor olması,

3 -) Eğitim verilmesi planlanan binanın dış görünümünün, konumunun ve iç yerleşim planının markamız değerleri ile örtüşüyor olması,

4 -) En az 4 sınıf, müdür odası, kurucu odası, sekreterya ve kayıt odalarına sahip olması,

 

Bu önemli 4 kriteri yerine getiren görüşmelerimiz ile diğer detayları karşılıklı görüşmekteyiz. Bizler için önemli olan franchise alanın da vereninde sağlıklı, kaliteli ve başarılı işler çıkarmasıdır. Markamıza ve 20 yıllık deneyimize yakışan lokasyonda, eğitim alanında bilgi ve birikime sahip çözüm ortakları edinmektir. 

English Park Düzce İngilizce Kursu , Düzce'deki kişilere ve Düzce'de faaliyette bulunan firma çalışanlarına, ingilizceyi hiç bilmeyenlere en baştan başlamak isteyenlere ya da belirli bir İngilizce bilgisine sahip kişilere seviyesine göre ingilizce eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Kurumumuz İngilizce kursları içinde kendi eğitim kitaplarını, kendi eğitim programını ve kendi kadrolu eğitmenlerini kullanan sayılı kurumlardan biridir.

Düzce İngilizce Kursunda verilen genel İngilizce eğitim seviyeleri ve ders saat süreleri;

1 - Elementary 120 Saat

2 - Pre.Intermediate 120 Saat

3 - Intermediate 120 Saat

4 - Upper Intermediate 120 Saat

5 - Advanced 120 Saat

English Park Dil Okulları olarak şubelerimizde başlangıç seviyesi olan Elementary seviyesinden, son seviye olan Advanced seviyesine kadar her seviyede sınıf açılışları gerçekleştirmekteyiz. Markamızı Türkiye genelinde açmayı planlayanlara verdiğimiz Franchise hizmetimiz hakkında detaylı bilgiyi burada sizlere anlatmak istedik. Franchise ya da Franchising denilen iş birlikteliği ya da ticari ilişki bizim dilimizde bayilik olarak da bilinen sistemdir. Franchising marka sahibi tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde iki tarafın (markayı veren ve markayı alan) sözleşme yaparak anlaşması ile yürürlüğe giren ticari ilişkidir.

English Park Dil Okulları olarak 20 yıllık birikim ve tecrübemizi bu güne kadar sadece eğitim kalitemizi arttırmaya, öğrencilerimiz ile aramızda ki bağı güçlendirmeye ve öğrencilerimizi üst seviyede memnuniyet ile kurumlarımızda misafir etmek üzerine kurduk. 20 yıl boyunca bir çok franchise başvurusunu sektörümüze ve marka değerlerimiz ile örtüşmediği için geri çevirmek zorunda kaldık. Amacımız hiç bir zaman Franchise sistemi oluşturup bu sistem üzerinden gelir elde etmek olmadı. Tam tersi sektörün içinden, marka değerlerimiz ile örtüşen, hedef ve idealleri olan adaylar bulana dek bu sistemden uzak durduk. Markamızı sadece ticari gelir kapısı olarak gören anlaşmalardan ve iş birliği taleplerinden uzak beraber yürüyeceğimiz iş ortakları ile tanışana dek franchise başvuruları almaya devam edeceğiz.

İngilizce Kursu Franchising Desteklerimiz

1. Mimari Destek

2. Bina Kiralama Desteği

3. Kurum İşletme Eğitimi Desteği

4. Milli Eğitim Mevzuat Desteği

5. Hukuki Destek

6. Reklam Desteği

Sizde bir adı kalite ile anılan, sektörde 20 yıllık deneyimi olan kurucuları eğitmen olan bir markanın isim hakkını almak, bulunduğunuz il ve ilçe de şubesini açmak isterseniz eğer bizlere franchise başvuru formu doldurarak ulaşabilirsiniz.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • [email protected]
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54