Blog
TOEFL sınavı nedir ? English Park TOEFL eğitimi nasıldır ?

TOEFL Sınavı Nedir?

TOEFL sınavı, yurt dışında eğitim alma adına atılan ilk adımlardan birisidir. Ve yapılan sınav internet üzerinden yapılmakla birlikte, internet üzerinden sınav yapılamayacak bölgelerde kağıt üzerinde yapılmaktadır ve alacağınız puan iki yıl boyunca geçerli olacaktır.TOEFL sınavı, reading, writing, listening ve speaking ingilizce becerilerini ölçtüğü için yurt dışı üniversite ve yurt dışı okulları tarafından istenmektedir.


TOEFL sınavı nedir ? TOEFL Sınavına Kimler Girebilir ?

Dünya genelinde 50 milyondan daha fazla kişi, İngilizce dil yeterliğini ölçmek veya göstermek için TOEFL sınavına girmiştir. Alınan TOEFL puanı 130'dan fazla ülkede bulunan ve ortalama 10.000'den fazla üniversite ve kolej tarafından kabul görmenin yanı sıra göçmenlik büroları, tıp ve lisans kurumları, ingilizce dil becerisini görmek veya ölçmek isteyen bazı özel sektörler tarafından kullanılmaktadır.

TOEFL sınavı nedir ? English Park TOEFL eğitimi nasıldır ?

TOEFL sınavına hazırlanmanıza yardımcı olmak, TOEFL sınavından yüksek puan alabilmeniz için English Park yanınızda ! English Park'ın TOEFL sınavına hazırlanacak öğrencilerine özel olarak sağladığı mükemmel imkan ve inanılmaz indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçin.

TOEFL eğitimi ve eğitim programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçiniz.  

English Park'ı tercih edin TOEFL sınavı sizler için kabus olmasın !

 

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54