Blog
Ataköy Yabancı Dil Kursu

Ataköy, İstanbul’un güney batısında, Bakırköy ilçesinin büyük kısmını kaplayan bir toplu konut projesinin yıllar içerisinde gelişmiş bir mahalleler topluluğu haline gelmesi neticesinde ortaya çıkmış yeni bir muhittir. 90’lı yıllarda yükselmeye başlayan toplu konut idaresi projelerinden birisi olarak ortaya çıkmış, ancak günümüzde büyük ölçüde üst gelir grubunun yaşadığı bir semt haline gelmiştir. 11 Kısımdan oluşan Ataköy, Marina da dahil olmak üzere ilçenin, yerleşim alanlarının neredeyse tamamını, dinlence ve eğlence alanlarının ise büyük kısmını kapsamaktadır. Bir konut projesi olarak hayata geçirilmiş olmasından dolayı, çok katlı binaların yer aldığı planlı bir şehirleşme sistematiğine sahip semt, tek başına bir ilçe sayılabilecek kadar ciddi bir nüfusa ev sahipliği yapmaktadır.

Ataköy kısımları, eğitim bakımından geniş imkanlara sahip değildir. Ancak, komşu Şirinevler ve Bakırköy’ün diğer mahallelerinde çok sayıda özel ve devlete ait eğitim kurumu bulunmaktadır.  Englishpark Dil Okulları da Ataköy’e yürüme mesafesinde, Şirinevler merkezde yer almaktadır. Ataköy, genellikle yerleşim alanı olmasından ve planlama mutlak biçimde yapılmış olmasından dolayı, semtte ticarethane sıfatı ile kullanılabilecek yapı sayısı oldukça kısıtlıdır. Bu sebeple, Ataköy sakinleri ihtiyaçlarını genelde, Yeşilköy, Şirinevler gibi noktalarda giderirler.

21.yüzyıl İstanbul’unda küçük şehirler oluşmuş, ve halk mecburen lokalize olmuş durumdadır. Ataköy sakini olan bir İstanbullunun bölgeden ayrılıp, yabancı dil eğitimi için örneğin levent’e gitmesi ciddi bir zaman kaybıdır. Kaldı ki buna gerek de yoktur. Zira Ataköy’ün her kısmına oldukça yakın mesafede bulunan Englishpark iyi eğitimli kadrosu ve standartların üzerindeki hizmet kalitesi ile, tüm Ataköy’e de hizmet verebilecek kapasiteye fazlasıyla sahiptir. Şehrin keşmekeşine kapılmadan, İlin bu en güzel lokasyonunun tadını çıkarırken, kaliteli eğitimi de zahmetsizce alabilirsiniz.

Her yaştan her meslek grubuna uygun eğitimleri ile Ataköy sakinlerinin hizmetinde olan kurumumuzu dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. İster bir hafta sonu kuruna kaydolabilir veya hafta içi akşam saatlerinde eğitim alabilme fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Kurumumuz haftanın her günü açık olup, yalnızca bu saat dilimde değil, günün her saatinde eğitim verebilmektedir. Güncel öğretim programları gün ve saatleri ayrıca eğitim programları ile ilgili detaylı bilgi almak için kurumumuzu dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54