Blog
Meslekte Yükselme Sınavı

Meslekte Yükselme Sınavı

Bazı insanlar herhangi bir işi olmasına rağmen daha fazla çalışıp kendilerini bir üst kademeye çekmek isterler. Böylelikle maaşları da olsun primleri de daha fazla olacaktır. Yılmadan çalışırlar ve meslekte yükselme sınavı olarak bilinen sınavlar sayesinde daha iyi yerlere gelmiş olurlar. Bu sayede hem kendilerini daha başarılı kılmışlar hem de başarmanın yaşı olmadığını göstermişlerdir.

Kimi insanlar kendi işlerini bile sıkılarak yaparlar. Daha da çalışıp daha iyi yerlere yükselmek yerine hep yerinde sayarlar. Bazıları ise başarıya başarı katarlar. En iyi mesleği de olsun daha fazlası için meslekte yükselme sınavına girerler. Ve böylece kendilerini onur verici yerlerde bularak mutlu olurlar.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54