Blog
Fransızca Eğitimi

Fransızca Dersi

Kimi okullarda verilen eğitimler farklıdır. Her okulun kendine göre seçmeli dersi vardır. Öğrencilerin bazısı dersleri zorunlu olarak alırken kimisinde de seçmeli olarak görür. Genelde Anadolu liselerinde İngilizce ve Fransızca dersi görülürken Anadolu Öğretmen liselerinde Almanca ve İngilizce dersi görülür. Bu eğitimler sayesinde her öğrenci birden fazla yabancı dil öğrenmiş olur.

Bu okulların kendine göre farklı yabancı dersleri olması bazı öğrencilerin seçim yapmasını gerektirir. Öğrenciler arasından Fransızca dersi iyi olan kişi ona uygun liseye giderken Almancayı seven diğer bir öğrenci farklı bir liseyi seçmiş olacaktır. Hangisini seçerse seçsin bir dil bir insan iki dil iki insan demektir bunu unutmayınız!

 

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54