Blog
Rusça Eğitimi

10 yıl öncesine kadar yabancı dillerden sadece İngilizceyi bilmek yetiyorken şimdi tek dil bilmek iş olanakları açısından fazla imkân sağlamamaktadır. Rusça birleşmiş milletlerin resmi dillerinden bir tanesidir. Dünya çapında en çok konuşulan diller arasındadır. Bu sebeple de bu dili kullanmak ülkemizde de kaçınılmaz hale gelmiştir.

Ülke olarak Rusya ile ticaretimiz çok fazladır. Aynı zamanda turizm sektörüne olan ilgileri ile ülkemiz birçok Rus sever tarafından ziyaret edilmektedir. Dünya devletlerinin ekonomik durumlarındaki değişimler ile Rusya farklı bir sektör ve Pazar yaratmıştır. Gelişen dünya ve ekonomiler nedeni ile ikinci bir dil bilmek zorunlu hale gelmiştir. Rusya ile eğitim alnında da çok fazla etkileşim halinde olmamız özellikle Türkiye’den Rusya’ya giden öğrenci sayısındaki artışa sebep olmuştur. Rusça öğrenmek günümüzde iş alanlarındaki etkisinden dolayı neredeyse zorunlu hale gelmiştir.

Rusça eğitimi programı 6 kurdan oluşmaktadır. İlk kuru başarı ile bitiren diğer kurlara yazılma hakkına sahip olur. İlk kur temel ve basit eğitimin yer aldığı bir kurdur. İlk kur ile basit yazılmış metinleri anlayarak çevirebilirsiniz. İyi bir Rusçaya sahip olmak için tüm kurların başarı ile tamamlanması gerekmektedir. Kurumumuzda normal, yoğun ve süper yoğun seçenekli programlar ile eğitim sürenizi öğrenme hızınıza indirgeyerek düzenlemiş bulunmaktayız.

Alanında uzman, eğitim tecrübesine sahip kişilerin bünyemizde bulunması ile size anadiliniz gibi dil öğrenme fırsatı sunuyoruz. Rusçayı çok iyi öğrenmek isteyen kişilerin gönül rahatlığı ile tercih edeceği eğitim kurumlarından biriyiz. Kaliteli eğitim anlayışı ve güler yüzlü bir kadro ile hizmetimizi yürütmekteyiz. Sadece kar amaçlı bir kuruluş değiliz. Fiyat politikamız eğitimizdeki kaliteyi yansıtmaktadır.

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54