Blog
Latin Dilleri

Latin Dilleri

Kökeni roma imparatorluğundan gelen roman dilleri arasında yerini alır. Dünya çapında romans dillerini bilen insan sayısı çoktur. Bütün roma dilleri Latin dilleri arasındadır.  Bu diller Amerika Avrupa ve Afrika kıtalarını kapsamaktadır. Roma öncesi ve Roma sonrası olarak savaşlardan dolayı ayrılmıştır. Bu dilden onlarca farklı yerel dil ve lehçe oluştu.

Büyüyerek Karadeniz’in doğu kıyılarına kadar olan geniş bir alanda ilk dil olarak kullanılır oldu. Latin dilleri aynı dil ailesine mensup dillerin bir araya gelmesidir. Zamanla büyüyerek birçok ülkeyi içine almış ve kökenini çoğaltmıştır. Aynı zamanda imparatorluk ailesinden gelen ve büyük bir dil topluluğundan gelmiştir. Dilleri eskiden bir yapıya sahiptir.

 

english park
Türkiye'nin EN İyi, EN Kaliteli ve EN Güvenilir İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Türkçe, Toefl, Yds, Sat, Ielts, Gmat, Proficiency, Pte, Toeic Kurs Merkezi...

İletişim Bilgileri

  • Şirinevler Meydanı Meriç Sok. No:12

    Bahçelievler / İstanbul

  • (212) 552-2054
  • info@englishpark.com.tr
Copyright © 1996 englishpark.com.tr | Bu Sitede Bulunan Yazı, Görsel ve Video Gibi Hiçbir İçerik İzinsiz Olarak Kesinlikle Kullanılamaz.
Hemen TIKLA-YAZ!
Whatsapp Hattı
Hemen TIKLA-ARA!
+90 532 666 62 66 Şirinevler Şubesi (0212)552 20 54